По-стройна фигура - треньoр споделя своите тайни

Как Ребел Уилсън стопи част от излишните килограми?
6
По-стройна фигура - треньoр споделя своите тайни
БГНЕС

Волята за фитнес е нещо, което само по себе си е достойно за уважение. Дали ще правите упражнения, за да поддържате добра фигура, по здравословни причини или просто искате да се чувствате добре не е от голямо значение. Важното е да намерите мотивацията, за да започнете това приключение.

 
Много хора решават да започнат новата година именно с промяна в начина си на живот. Искат да изваят хубаво тяло за лятото и се подлагат на диети и фитнес режими, които ще им помогнат да достигнат до желания резултат.
 
През последните няколко години високомазнинните диети набират все по-голяма популярност и се следват от много хора. И ефектите не закъсняват. Но според учените, ако решите да спрете с този хранителен режим, много бързо ще си възвърнете предишните килограми.
 
Експертите съветват да не разчитате само на ограниченията, а да промените изцяло начина си на живот и да включите повече физически дейности в ежедневието ви. Фитнес треньорът Йоно Кастано споделя, че има 5 важни стъпки, които трябва да следвате, за да се сбогувате с излишните мазнини.
 
Кастано се занимава с трансформацията на актрисата Ребел Уилсън, която обеща на своите последователи, че 2020 година ще е време за промени и здравословен начин на живот. 

1. График
 
Треньорът съветва всички свои клиенти да си направят стабилен режим за тренировки, който със сигурност ще следват. Графикът трябва да е съобразен с другите ви задължения, както и да не пречи на личния и социалния ви живот. Ако свързвате упражненията с това, че ще се отделите от приятели или гаджето, по-добре не ги започвайте.
 
Не трябва да изпитвате вина, че отивате на фитнес, защото по този начин тренировката ви няма да бъде пълноценна. Умът ви ще бъде на друго място и ще се опитвате да приключите възможно най-бързо. Затова си направете график за месец напред, за да може да знаете кога ще сте свободни за други забавления.

2. Храната
 
Другото на което трябва да обърнете внимание, според Кастано, са хранителните вещества. Не трябва да се отказвате напълно от въглехидратите, а да намалите приема им. Също така задължително включете в менюто си протеини, които ще ви дадат нужната енергия за по-добро представяне в залата. 

Още съвети за по-стройна фигура четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"През последните няколко години високомазнинните диети набират все по-голяма популярност и се следват от много хора."Културистите все с високомазнинни диети сваляме, да знаете. Пък професионалните и те. Хеле па профитата свалят по 20-25, че и 30 килограма преди състезание - само мазно набиват.Ония ден срещам Рони Колман(8 пъти Мистър Олимпия) и ми вика "за последната си титла свалих от 178кг до 142кг за месец, само като нагъвах филии с мас, майонеза и сланина". Голем! Хахаха.
4
2
 
5
 
! Отговори
LONDON преди 4 години
Търсим сввинята избягала от лондонския зоопарк
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ужасен *** ли давате за пример,бре?!?! УЖАСТ!!!
2
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 4 години
върнете го тоя кит в океана ,моля ви се!
1
1
 
17
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Виждайки колко много е отслабнала звиздЪта Дебел Уилсън се сещам един виц по този повод.Две приятелки си приказват.Едната казва - Муцка, с много усилия и тренировки свалих цели 3 килограма .А другата я поглежда и казва - На твоята форма това е все едно на танк да му падне регистрационния номер .